De wellness tuin is uitnodigend, rustgevend en stijlvol

Wellness tuinen

Wellness tuinen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het buitenruimte landschap. De term ‘wellness’ (een samenvoegsel van ‘wellbeing’ en ‘fitness’) is zeer breed en omvangt alles dat onder ontspannen, genieten en herstellen valt. Onmisbaar in de wellness tuin is de mogelijkheid het lichaam af te koelen om het vervolgens op te warmen of juist andersom. Het ontwerp bevat ten alle tijden een zwembad, poolhouse, sauna, buitendouche en/of whirlpool.

EEN WELLNESS TUIN IS RUSTGEVEND

MET NATUURLIJKE ELEMENTEN

De juiste sfeer creëren is essentieel in de wellness tuin. Deze wordt gevonden in het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, dat bekend staat om haar warme, zachte uitstraling en de toevoeging van rustgevende planten zoals lavendel, eucalyptus, siergrassen en bamboe.

ZWEMBAD, POOLHOUSE, SAUNA

EYECATCHERS VAN DE WELLNESS STIJL

Een eigen zwembad mag niet ontbreken in de wellness tuin. Een mooi buitenbad geeft uw huis niet enkel meer cachet maar ook dagenlang plezier, genot en rust. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel de afmeting als de vorm, de aankleding en de kleur kan geheel naar wens ingevuld worden. Uiteraard denken wij graag mee als specialist in esthetische en technisch hoogwaardige, exclusieve binnen- en buitenzwembaden.

 

 

 

Een helder proces
Kennismaken
Tijdens het kennismakingsgesprek worden al uw wensen uitvoerig besproken. We nodigen u uit in ons Experience Center van 3000m2.
1
Het schetsontwerp
Het schetsontwerp is een perfecte mix van uw wensen en de creativiteit van onze tuinarchitecten.
2
De offerte
Wanneer u helemaal tevreden bent en het ontwerp is goedgekeurd, ontvangt u van ons de offerte welke is gespecificeerd per onderdeel.
3
De realisatie
Voor de uitvoering zullen wij verschillende partners betrekken, elk met een eigen expertise. Deze begeleiden wij tijdens de realisatie van uw droomtuin.
4

Bekijk onze Wellness tuinen

Inspiratie voor uw klassieke tuin
Onze Champions of Luxury zijn altijd op de hoogte van de laatste trends delen deze graag met u
of volg onze Champions of Luxury op Pinterest of Instagram.