Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Wij zorgen voor Jouw tuin, zo kun je het hele jaar door genieten.

Onderhouden van jouw droomtuin

Wij bieden verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Voorkeur van onze klanten geniet periodiek tuinonderhoud ofwel seizoen onderhoud. Ieder jaargetijde vraagt om een andere benadering. Daarnaast is er de keuze voor eenmalig onderhoud of onderhoud op contractbasis. Voor het laatste wordt een vaste prijs afgesproken en garanderen wij dat je geen omkijken meer heeft naar uw buitenruimte. In de meeste gevallen zullen onze hoveniers iedere twee weken langskomen. Zo is jouw tuin het hele jaar door in topconditie en kun je maximaal genieten.

Zo zorgen wij voor en onderhouden wij jouw (droom)tuin.
Kennismaken
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij de staat van jouw huidige tuin en de daarbij behorende wensen.
1
Veranderen of aanpassen?
Is er de wens uw buitenruimte te veranderen of aan te passen? Deze worden, door onze tuinarchitect, meegenomen in het vernieuwde design.
2
Ben je tevreden met het ontwerp?
Dan dragen wij vervolgens zorg voor onderhoud, renovatie en of de verbouwing. Met oog voor detail garanderen wij het beste resultaat.
3

Boomverzorging

De juiste verzorging van jouw bomen is een cruciaal onderdeel van het behoud en onderhoud van jouw buitenruimte. Binnen ons team zijn verschillende hoveniers opgeleid tot boomspecialist. Er wordt vaktechnisch te werk gegaan wanneer er gesnoeid, gerooid of geveld moet worden. Onze professionals inventariseren, samen met jou, welk onderhoud nodig is om deze eyecatchers het best tot hun recht te laten komen.

Op niveau

Afhankelijk van de tuin is meer of minder onderhoud nodig door het jaar heen. Sommige tuinen kunnen met seizoenonderhoud af (vier keer per jaar) maar andere ontwerpen vergen onderhoud om jaarrond maximaal van de buitenruimte te kunnen genieten. Wanneer er bijvoorbeeld de wens is het gehele jaar -ja ook met vorst en sneeuw- door te kunnen zwemmen en de tuin daarmee ook in die periode van het jaar gebruikt blijft worden, zijn wij ook in de winter van de partij om de tuin in topconditie te houden. Bij een andere tuin is dit weer niet nodig: op basis van jouw wensen en ontwerp komen we tot de juiste overeenstemming over welke onderhoudsperiodiek de voorkeur geniet.

Bestrijden met Aaltjes

Wij maken enkel gebruik van de meest effectieve en tevens duurzame oplossingen tegen ongedierte. Belangrijk bij het verzorgen van jouw tuin is de periodieke inventarisatie van ziektes en plagen en de bestrijding hiervan. We noemen graag het voorbeeld van de taxuskever, hiervoor worden nematoden ingezet. Dit zijn kleine parasitaire wormpjes welke niet met het blote oog waarneembaar zijn. Een groene oplossing voor jou evenals voor het behoud van jouw groen.

SIT BACK, RELAX and stay inspired

Onze Champions of Luxury zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Deze delen wij uiteraard graag met jou.

of volg onze Champions of Luxury op Pinterest of Instagram.