Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Wij zijn Don Hoveniers

Grenzeloos

DON Hoveniers komt uit het Westland, maar ook daarbuiten weten opdrachtgevers ons goed te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld projecten gerealiseerd in Kerkrade, op Texel, in België en zelfs in Zwitserland. Wij kennen geen grenzen! Al ruim 45 jaar zetten we onze kennis en liefde voor het vak in om mooie tuinen te creëren voor particulieren en zakelijke relaties.

Iedere dag gaat ons vaste team van hoveniers aan de slag met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Waar externe specialisten nodig zijn, beschikken we over een eigen netwerk van betrouwbare toeleveranciers. Daarbij werken we met de allerbeste materialen, zodat jouw tuin er jaren later nog steeds perfect uitziet. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk deze hier.

Oprichting René Don Tuinverzorging

Oprichting René Don Tuinverzorging door René Don, de eerste hovenier in de regio Westland.

Naamswijziging

Door veranderingen in de markt werd het tijd voor een nieuw logo en een naamswijziging: René Don Tuinideeën.

25 jarig bestaan

René Don Tuinideeën vierde haar 25 jarig bestaan.

Overname

Overname van René Don Tuinideeën door Martijn Poortvliet.

Naamswijziging

Naamswijziging in René Don Hoveniers.

Don Hoveniers

René Don Hoveniers gaat verder onder de naam Don Hoveniers.

45 jarig bestaan

Bij het 45 jarig bestaan wordt de aftrap gegeven voor de toekomst van Don Hoveniers. De vernieuwingsplannen voor de vestiging in ’s Gravenzande worden in gang gezet.

De start van...

Start van intensieve samenwerking met Gardens Beyond Imagination. Het Garden Experience Center opent haar deuren dat zowel GBI als DON Hoveniers huisvest.

één van de oudste hoveniers­bedrijven

50 jarig bestaan en daarmee is DON Hoveniers officieel een van de oudste hoveniersbedrijven van Nederland. Wortels in het Westland met vleugels over heel Europa.