Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Je groene toekomst begint hier!

Vacatures

Op zoek naar hoveniers vacatures bij jou in de regio? Ontdek op deze pagina vacatures in verschillende regio’s, waar we tuinwensen tot leven brengen bij de mooiste woningen van Nederland. Lees verder en ontdek je groene toekomst! Ruim 100 hoveniers gingen je voor.

Bij Don Hoveniers is het gras echt groener. Genoeg van de dagelijkse sleur en saaie klussen? Werken bij Don Hoveniers betekent: schitteren in bijzondere en exclusieve tuinprojecten bij de mooiste woningen van Nederland.

Don DNA

CORPORATE STORY

MISSIE TUINONTWERPEN

Waarom werken bij don hoveniers?

5 openstaande vacatures

Leerling hovenier

Start je loopbaan bij Don Hoveniers als leerling hovenier: onderhoud of tuinaanleg. Stroop je mouwen op en snoei je weg naar succes.

Hovenier Onderhoud

In de buitenlucht voel jij je thuis, je geniet van een tuin in topconditie en het onderhouden van mooie, exclusieve tuinen is jouw passie. Als hovenier onderhoud ben jij de spil in het beleven van tuingeluk van onze klanten. Je dagen zijn gevuld met het verzorgen van de buitenruimte: het verzorgen van planten en bloemen, snoeien, bemesten en het in topconditie houden van high end tuinen. Je hebt oog voor de kleinste details en samen met jouw team maak je dromen werkelijkheid. Dit is jouw terrein.

Hovenier Tuinaanleg

In de buitenlucht voel jij je thuis. Je dagen zijn gevuld met het aanleggen van prachtige zwembaden tot het plaatsen van maatwerk borders en het realiseren van complete verlichtingsplannen. Dit alles volgens een ontwerp op maat van een tuinarchitect. Aan vakkennis geen gebrek en mooie tuinen creëren is jouw passie. Met oog voor de kleinste details zorg je er samen met jouw team voor dat dromen werkelijkheid worden. Dit is jouw terrein.

Freelance tuinontwerper (HBO)

Bedenken en ontwerpen van de meest exclusieve tuinen waarbij de input van onze klant centraal staat. Je kunt goed in teamverband werken en ziet wrijving als iets wat voor glans zorgt. Je hebt naast het esthetische belang een kritisch oog voor wat praktisch is. Je bent creatief, op de hoogte van de nieuwste trends en zet graag zelf nieuwe standaarden. Je bent vaardig met pen en papier en schets klanten hun dromen in een handomdraai tot realiteit.

Calculator

Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding op mbo- of hbo-niveau. Of je hebt werkervaring als hovenier. Verder heb je oog voor details en controleer je offertes en bouwkundige tekeningen. Rekenen met moderne calculatiesystemen is voor jou bekend terrein. En je houdt van een praatje en hebt contact met leveranciers, klanten en onderaannemers.

Wessel van Nimwegen hovenier bij DON Hoveniers aan het werk in een tuin.
Wessel van Nimwegen aan het woord
“Ik ben trots op de aanpak van DON Hoveniers.”
Bart aan het woord
‘Een duidelijk proces waar ik geen omkijken naar heb gehad. Er wordt geluisterd, wensen worden uitgevoerd op een niveau waarvan je niet wist dat het mogelijk was’

Benieuwd naar de bedrijfscultuur bij don hoveniers?

Hier vind je meer informatie over wat het betekent om bij ons te werken.

De bedrijfscultuur bij DON Hoveniers

Volg ons op social media