Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Blogs

Werk mee aan groene projecten bij DON Hoveniers

23 mei 2024

Wessel, hovenier onderhoud bij DON Hoveniers, deelt zijn verhaal over hoe hij als leerkracht op een basisschool overstapte naar de hoveniersbranche, een verandering die hem dagelijks plezier en voldoening brengt.

Moderne tuinbeplanting

22 april 2024

Wil je je tuin opfrissen met moderne beplanting, maar weet je niet waar te beginnen? Bij DON Hoveniers staat seizoen beleving centraal. Ontdek hoe onze zorgvuldige selectie planten, grassen en bomen de tuinen van onze klanten tot leven brengen.

De reis van Martijn Poortvliet

04 april 2024

De ochtendnevel hangt nog laag over de velden als Martijn Poortvliet, een 12-jarige jongen uit Hellevoetsluis, zijn fiets bestuurt op de lange, kronkelende weg naar de lagere agrarische school in Brielle. De geur van natte aarde en het zilte aroma van het nabijgelegen Haringvliet vult de lucht. Langs de weg schitteren kleurrijke velden met klaprozen, boterbloemen en madeliefjes, die zachtjes wiegen in de vroege ochtendbries.

DON René

14 maart 2024

Midden in een levendig overleg over de laatste tuintrends, zwaait de deur open. We pauzeren het overleg en kijken vol verwachting naar de deur. “Goeiemorgen, allemaal.” René DON stapt met grote passen de ruimte binnen. Zijn energie vult de lucht. In zijn handen houdt hij iets bijzonders: zijn biografie, een levenswerk in gebonden vorm.

4 sfeermakers voor je wintertuin

08 november 2023

Winter is coming en het eind van het jaar is in zicht! Dat betekent koudere dagen, ontspannen voor het haardvuur en de feestdagen staan voor de deur. Ook in de winter is het mogelijk om heerlijk te vertoeven in jouw tuin. Sterker nog, de wintermaanden zijn de periode om jouw tuin sfeervol en warm te maken. In deze blog adviseren we 4 sfeermakers om ook in de winter sfeer te creëren in jouw tuin!

Het is tijd voor: ­Voorjaars­beplanting

02 oktober 2023

Nu de dagen korter worden en de temperatuur begint te dalen, lijkt de lente misschien nog ver weg. Toch is dit hét moment om vooruit te denken en je tuin klaar te maken voor een kleurrijk voorjaar. Het planten van voorjaarsbloembollen in de herfst is een slimme zet die ervoor zorgt dat je tuin straks, wanneer de dagen weer langer worden, tot leven komt met prachtige bloemen.