Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Werken bij Don Hoveniers

De bedrijfscultuur van Don Hoveniers

Bij Don Hoveniers draait alles om jouw groene toekomst. Onze bedrijfscultuur staat
bol van teamwork, gelijke behandeling en creativiteit. Samen zorgen we voor prachtige
tuinprojecten bij de mooiste woningen. Wat kun je verwachten:

Samenwerken

Bij Don Hoveniers staat samenwerken centraal. Omdat succesvolle resultaten beginnen met samenwerken. Zo werken de teamleden nauw samen: ze delen ideeën en expertise. De teamleden ondersteunen elkaar. En realiseren exclusieve tuinprojecten. Verder bevordert samenwerken creativiteit en de best mogelijke service aan de klanten.

Iedereen is bij Don Hoveniers gelijk

Het managementteam behandelt ieder teamlid gelijk. Ongeacht hun functie, achtergrond of ervaring. Het managementteam hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Ze creëren een werkomgeving waarin alle teamleden zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen.

Creativiteit

Creativiteit is de motor achter de onderscheidende tuinontwerpen van Don Hoveniers. Teamleden brengen hun creativiteit tot uiting en dragen bij aan adembenemende tuinen voor onze klanten.

Wessel van Nimwegen hovenier bij DON Hoveniers aan het werk in een tuin.
Wessel van Nimwegen aan het woord
“Ik ben trots op de aanpak van DON Hoveniers.”
Bart aan het woord
‘Een duidelijk proces waar ik geen omkijken naar heb gehad. Er wordt geluisterd, wensen worden uitgevoerd op een niveau waarvan je niet wist dat het mogelijk was’

Het sollicitatieproces

 • INTERESSE?
  Vul het contactformulier in en upload je cv en motivatie. (We houden ook van filmpjes)

 • KENNISMAKEN
  Don Hoveniers leert je graag beter kennen tijdens een persoonlijk gesprek op ons hoofdkantoor.
 • VOORSTEL
  Passen we goed bij elkaar? Je ontvangt een voorstel dat past bij jouw werkervaring en kwalificaties.
 • Welkom bij Don Hoveniers
  Samen met het team ga je aan de slag en realiseer je exclusieve tuinen.

Teamwork

Het team van hoveniers werken nauw samen met bouwkundige en aannemers.
Hieronder volgt een uitleg over hoe deze samenwerking verloopt:

 • Logistieke planning
  Samen met je collega’s bespreek je de logistiek en de coördinatie van het project. Bijvoorbeeld zaken als de levering van materialen, de inzet van de teamleden en de planning van verschillende fasen van het project.
 • Communicatie en samenwerken:
  De hoveniers, bouwkundige en aannemers voeren samen het project uit. Zo delen ze regelmatig updates over de voortgang, herkennen eventuele uitdagingen en werken samen aan oplossingen. Deze open communicatie voorkomt vertragingen en problemen.
 • Kwaliteit borgen
  Het managementteam borgt de kwaliteit van de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Hoveniers zorgen ervoor dat de tuin voldoet aan de specificaties van het tuinontwerp. Terwijl bouwkundige en aannemers ervoor zorgen dat de bouwconstructie aan alle normen voldoet.
don-hoveniers-facebook
Blijf Op De Hoogte van Nieuwe Vacatures

Mis nooit meer een kans om deel uit te maken van ons team van getalenteerde hoveniers en tuinprofessionals. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig job alerts en updates over nieuwe vacatures in jouw regio. Wees als eerste op de hoogte van onze laatste vacatures en ontdek je groene toekomst bij Don Hoveniers.

Met onze nieuwsbrief ben je altijd up-to-date en kun je snel reageren op nieuwe vacatures die perfect bij jou passen. Wacht niet langer, vul het formulier in en begin aan jouw avontuur bij Don Hoveniers!

Veelgestelde Vragen over Werken bij Don Hoveniers

Bij Don Hoveniers begrijpen we dat je mogelijk vragen hebt over het sollicitatieproces, de bedrijfscultuur en de voordelen van werken bij ons. Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen verzameld om je te helpen bij het verkrijgen van meer inzicht in wat het betekent om deel uit te maken van ons team.

Elke dag kan anders zijn, maar over het algemeen zul je werken aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij verschillende woningen en projecten. Je hebt de vrijheid om je werkdag zelfstandig in te delen en werkt met hoogwaardige materialen en gereedschappen.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door teamwork, creativiteit en passie voor groen. We moedigen de teamleden aan om hun creativiteit te uiten en samen te werken aan het creëren van prachtige buitenruimtes.

Ja, we bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. Veel van onze hoveniers hebben de kans gekregen om door te groeien naar leidinggevende posities of gespecialiseerde functies.