Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Zo maken wij uw droomtuin werkelijk­heid

Een helder proces, van kennismaking tot realisatie

Van start met uw exclusieve tuin

Wij beginnen het traject tot realisatie van uw droomtuin met een uitgebreide brainstorm waaruit het tuinontwerp volgt. Deze wordt op maat gemaakt en voldoet aan al uw eisen, er wordt geen detail overgeslagen. Heeft u nog geen idee wat wat u met uw tuin wilt doen? Geen enkel probleem. Laat u verrassen door onze gekwalificeerde en vooruitstrevende tuinarchitecten. Er wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste designprogramma’s waarin niet enkel de indeling wordt opgenomen maar ook beplanting en uiteraard het materiaalgebruik. Een digitale wandeling maken door uw buitenruimte? Ook dat is een mogelijkheid, met onze 3D ontwerpen.

Stap 1

Kennismaken

Wij nodigen u graag uit in ons Garden Experience Center voor een kennismaking, maar dit kan ook digitaal. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen uitvoerig besproken. We vullen samen met u een checklist in en bespreken de mogelijkheden, zodat alle belangrijke aspecten worden meegenomen in het schetsontwerp. We adviseren ook altijd om een Pinterest moodbord te maken met inspiratie foto’s. Zo krijgen onze architecten een goed beeld van uw ideale tuin.

Stap 2

HET SCHETSONTWERP

Heeft u een goed gevoel bij de kennismaking? Dan zullen onze tuinarchitecten van start gaan met het ontwerp van uw toekomstige tuin. In het design worden uw wensen en de creativiteit van de architect gecombineerd (óf: in het design smelten uw wensen en de creativiteit van de architect samen) met als eindresultaat een uniek ontwerp dat voelt als thuiskomen. Voor de presentatie hiervan nodigen wij u graag uit in onze showroom. We spreken samen het gehele ontwerp in details door en eventuele wijzigingen en aanpassingen worden doorgenomen en aangepast. Daarna wordt het definitieve ontwerp van uw droomtuin wordt opgeleverd.

Stap 3

DE OFFERTE

Wanneer het ontwerp helemaal past bij uw wensen, zullen wij u een heldere, overzichtelijke offerte doen toekomen. Deze is gespecificeerd per onderdeel. Op deze manier weet u, op elk moment, waar u aan toe bent.

Stap 4

DE REALISATIE

Is de offerte akkoord? Dan zullen wij van start gaan met de realisatie van uw droomtuin. Dit is het moment dat u kunt ontspannen en kunt genieten van de mooie ontwikkelingen. Planning, coördinatie en communicatie? Wij begeleiden het hele traject tot het moment van oplevering, waarbij wij uiteraard in nauw contact staan met onze partners en het aanspreekpunt van het project zijn.

ZET DE EERSTE STAP EN PLan een kennismaking

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen