Wij zijn opzoek naar de beste hoveniers. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu!

Zo maken wij uw droomtuin werkelijk­heid

Een helder proces, van kennismaking tot realisatie


Van start met uw exclusieve tuin

Wij beginnen het traject tot realisatie van jouw droomtuin met een uitgebreide brainstorm waaruit het tuinontwerp volgt. Deze wordt op maat gemaakt en voldoet aan al jouw eisen, er wordt geen detail overgeslagen. Heb je nog geen idee wat je met jouw tuin wilt doen? Geen enkel probleem. Laat je verrassen door onze gekwalificeerde en vooruitstrevende tuinarchitecten. Er wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste designprogramma’s waarin niet enkel de indeling wordt opgenomen maar ook beplanting en uiteraard het materiaalgebruik. Een digitale wandeling maken door onze buitenruimte? Ook dat is een mogelijkheid, met onze 3D ontwerpen.

Stap 1

Kennismaken

Wij nodigen je graag uit in ons Garden Experience Center voor een kennismaking, maar dit kan ook digitaal. Tijdens dit gesprek worden al jouw wensen uitvoerig besproken. We vullen samen met jou een checklist in en bespreken de mogelijkheden, zodat alle belangrijke aspecten worden meegenomen in het schetsontwerp. We adviseren ook altijd om een Pinterest moodbord te maken met inspiratie foto’s. Zo krijgen onze architecten een goed beeld van jouw ideale tuin.


Plan een kennismaking

Stap 2

HET SCHETSONTWERP

Heb je een goed gevoel bij de kennismaking? Dan zullen onze tuinarchitecten van start gaan met het ontwerp van je toekomstige tuin. In het design worden jouw wensen en de creativiteit van de architect gecombineerd (óf: in het design smelten jouw wensen en de creativiteit van de architect samen) met als eindresultaat een uniek ontwerp dat voelt als thuiskomen. Voor de presentatie hiervan nodigen wij je graag uit in onze showroom. We spreken samen het gehele ontwerp in details door en eventuele wijzigingen en aanpassingen worden doorgenomen en aangepast. Daarna wordt het definitieve ontwerp van jouw droomtuin wordt opgeleverd.


Stap 3

DE OFFERTE

Wanneer het ontwerp helemaal past bij jouw wensen, zullen wij je een heldere, overzichtelijke offerte doen toekomen. Deze is gespecificeerd per onderdeel. Op deze manier weet je, op elk moment, waar je aan toe bent.

Stap 4

DE REALISATIE

Is de offerte akkoord? Dan zullen wij van start gaan met de realisatie van jouw droomtuin. Dit is het moment dat je kunt ontspannen en kunt genieten van de mooie ontwikkelingen. Planning, coördinatie en communicatie? Wij begeleiden het hele traject tot het moment van oplevering, waarbij wij uiteraard in nauw contact staan met onze partners en het aanspreekpunt van het project zijn.