Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Luxe wellness tuin in Zwaanshoek

Luxe wellness tuin in Zwaanshoek

Luxe tuin met ultieme wellness faciliteiten

Architect
Don Hoveniers & Ten Bosch Tuindesign
Afgerond
2021
Oppervlakte
2000m²
Locatie
Zwaanshoek

Luxe wellnesstuin met weids uitzicht

De bewoners van deze royale villa waren op zoek naar een buitenruimte waar ze kunnen genieten en zonnen evenals tot rust komen. Het ontwerp werd wellness in eigen tuin. Baantjes trekken in eigen zwembad. Afspoelen en afkoelen onder de fraaie aluminium buitendouche omgeven door groen en bloemen. Om vervolgens neer te strijken op een van de ligbedden gesitueerd rondom de ruim bemeten garden pool. Middels hoogwaardige handgebakken bloempotten is het grotere oppervlak op een eenvoudige manier, natuurlijk ingedeeld in kleinere en intiemere delen. Met de dubbele veranda is er gekeken naar het design van het woonhuis. Er is gekozen voor dakpannen in eenzelfde kleur wat rustig toont en voor eenheid zorgt en dat tevens de mogelijkheid biedt op ieder moment van de dag de zon of juist de schaduw op te zoeken.

Genieten van een luxe tuin
Met zwembad, buitendouche en veranda
Een sfeervolle wellness tuin passend in de groen uitgestrekte omgeving die de gehele achtertuin van de villa bestrijkt. De ruime gardenpool met bijpassende, fraaie aluminium douche maken dit een ruimte waar optimaal kan worden genoten van het buitenleven.
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag

Zomer
sluiting

Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen werkelijkheid te maken.

Fijne vakantie!

Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@donhoveniers.nl

Kun je ons niet missen?
Volg ons op Instagram