Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Luxe tuin in Naaldwijk

Luxe tuin in Naaldwijk

Ultiem genieten in luxe tuin in Naaldwijk

Architect
Erik van Gelder
Afgerond
2019
Oppervlakte
1800m²
Locatie
Naaldwijk

Prachtige, warme luxe villatuin

Het beleven van tuinplezier staat ook bij ons voorop. Tegelijkertijd kijken we naar de omgeving en de beschikbare ruimte om tot dit passende ontwerp te komen: een luxe villatuin met zowel strakke vormen als organische elementen. In deze buitenruimte draait het vooral om de balans, met gebruik van verschillende materialen. De verbinding ontstaat door het kleurgebruik en de strakke lijnen. De moderne tuinmeubelen onderstrepen dit. En wat dacht u van de grote buitenkeuken, die tevens als bar dient? De afwisseling in keramische tegels, grind, klinkers en grote Schellevis-tegels zorgen voor een speels effect. Diverse tinten groen vinden we in grote bakken en handgemaakte potten, gegroepeerd voor een maximaal effect en als afbakening van de terrassen.

Genieten van een luxe villatuin
met zwembad en buitenkeuken
Een prachtige moderne tuin met wellness faciliteiten was de wens van de bewoners. De luxe villatuin wordt omgeven door strakke vormen terug te vinden in het aangelegde, belichte pad, de buitenkeuken en het zwembad. Dit gecombineerd met speelse elementen als de grote schellevis-tegels en de handgemaakte potten bieden de mogelijkheid optimaal te genieten van het buitenleven.
Opdrachtgever
"We zijn ontzettend tevreden over DON Hoveniers. Er was goed overleg over de werkzaamheden tijdens het gehele aanlegproces. We hebben elke dag plezier van onze tuin."
Ontwerp en realisatie luxe tuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag