Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

25 Jaar groen werkgeluk: Bart’s loopbaan bij Don Hoveniers

21 maart 2024

In oktober 2024 viert verkoopadviseur Bart van der Burg zijn 25-jarig werkjubileum bij Don Hoveniers. Ontdek Barts reis naar groen werkgeluk, waar hij zijn passie voor tuinontwerp en de natuur combineert met het creëren van luxe buitenruimtes bij Don Hoveniers.

Bart’s loopbaan begint bijna 25 jaar geleden met een stageperiode bij René Don. Zo werkt Bart de eerste tien jaar van zijn loopbaan in opdracht van René Don. In deze periode ontmoet Bart de huidige eigenaar van Don Hoveniers: Martijn Poortvliet. "Die eerste ontmoeting met Martijn, dat was het begin van alles" herinnert hij zich.

Wat Bart het leukst vindt aan zijn werk

Bart houdt van zijn werk als verkoopadviseur en vindt zelden iets niet leuk. "Een hele dag binnen zijn, dat vind ik soms lastig. Maar ik vind altijd wel iets leuks om te doen."

Ik geniet tijdens mijn werkdagen van:

  • Klanten samenbrengen met de natuur
  • Vrijheid
  • Samenwerken met collega’s
  • Bijzondere tuinprojecten
  • Leuke klanten

Vrijheid

Voor Bart is elke werkdag anders. Hierdoor ervaart Bart zijn werkdagen bij Don Hoveniers als afwisselend. Daarnaast plant hij zelf zijn dag in. Verkoopgesprekken, meetings of een bezoekje aan een boomkwekerij samen met een klant. Zo bezoekt Bart samen met de klant bijvoorbeeld een boomkwekerij.

Laatst had ik een klant die zei: "Bart, ik had eigenlijk niet zoveel zin om naar een boomkwekerij te gaan, maar ik vond het echt te gek met je. Ik heb genoten van je kennis over de bomen."

"Kijk, dat vind ik dus hartstikke leuk."

Samenwerken is de sleutel tot succes

Verder is een goede relatie met collega's voor Bart ook belangrijk. Zo is het op de werkvloer af en toe gezellig druk. Maar wil je jezelf even concentreren dan zijn er voldoende werkplekken waar je jezelf kunt afsluiten voor het geroezemoes. We hebben fijne werkafspraken met elkaar. Belt er iemand dan loopt die persoon even naar een rustige plek.

Een goede band met collega's is onmisbaar voor Bart. "Zo werk ik nauw samen met mijn collega’s op kantoor en in het werkveld. Samenwerken is de sleutel tot ons succes."

Tevreden klanten

Bart geniet van de bijzondere tuinprojecten bij Don Hoveniers. "Elke klant heeft zijn unieke wensen en dromen, en die tot werkelijkheid brengen is het mooiste deel van mijn werk."

Bart is trots op de bijzondere projecten die hij realiseert bij Don Hoveniers. "Werken met opdrachtgevers uit binnen- en buitenland en samen schitterende buitenruimtes creëren, dat geeft een enorme voldoening" zegt hij breed lachend.

Bart's focus op biodiversiteit verrijkt elk tuinproject. Hij kiest zorgvuldig planten en bomen die passen in de natuurlijke omgeving, waardoor duurzame en esthetisch
mooie tuinen ontstaan.

Groene Dromen in zijn vrije tijd

Na het werk ontspant Bart graag met zijn gezin. Lekker koken op de Big Green Egg en genieten van het leven. Maar Bart droomt wel van een grotere tuin. "Een natuurlijke tuin met een kronkelend pad en een eigen kruidenhoekje" zegt hij, "dat is mijn droom."

Gerelateerde artikelen

DON Hoveniers aanleg en onderhoud in Zwitserland.

Tuinaanleg over de grens: DON Hoveniers Zwitserland

Moderne tuinbeplanting

De reis van Martijn Poortvliet

Zomer
sluiting

Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen werkelijkheid te maken.

Fijne vakantie!

Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@donhoveniers.nl

Kun je ons niet missen?
Volg ons op Instagram