Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Moderne tuinbeplanting

22 april 2024

Wil je je tuin opfrissen met moderne beplanting, maar weet je niet waar te beginnen? Bij DON Hoveniers staat seizoen beleving centraal. Ontdek hoe onze zorgvuldige selectie planten, grassen en bomen de tuinen van onze klanten tot leven brengen.

Herken je deze vragen?

In de zoektocht naar een moderne tuinbeplanting zijn er misschien vragen die bij je opkomen:

  • Hoe creëer je een eigentijdse tuin die perfect aansluit bij jouw levensstijl?
  • Welke planten passen bij elkaar en bloeien op het juiste moment?
  • En hoe zorg je ervoor dat je tuin het hele jaar door een oase van kleur en leven is?

Bij DON Hoveniers begrijpen we deze vragen maar al te goed. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van moderne tuinen met de perfecte beplanting.

De aanpak 

Onze aanpak begint met een grondige analyse van jouw wensen, de ligging van je tuin en de bodemgesteldheid. Vervolgens stellen we een uniek beplantingsplan op dat seizoensbeleving centraal stelt. We selecteren plantensoorten die elkaar opvolgen in bloeitijd. Zodat je tuin het hele jaar door verandert in een levendig en kleurrijk paradijs.

Plantenboekje

En dat is niet alles. Bij DON Hoveniers ontvang je bij het tuinontwerp een plantenboekje met alle planten die de hovenier in jouw tuin plaatst.  Zo heb je altijd een handig naslagwerk bij de hand en kun je optimaal genieten van jouw prachtige tuin.

Het resultaat

Bekijk recente projecten waarbij we bloesembomen, heesters en vaste planten hebben aangeplant. Het resultaat? Een tuin die schittert in ieder seizoen en waar ook veel vlinders en bijen te vinden zijn. Prachtig toch?

Wil je meer weten over moderne tuinbeplanting en hoe DON Hoveniers jouw tuin kan transformeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin.

Gerelateerde artikelen

4 sfeermakers voor je wintertuin