Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Een luxe tuin is van alle gemakken voorzien

Luxe tuinen

Een luxe tuin is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Poolhouse, zwembad, whirlpool en Jee-O worden meegenomen in het design, ongeacht het aantal vierkante meters. Zo kan er optimaal worden genoten van het buitenleven. Daarnaast denken wij mee over de inrichting van van het terras of de veranda. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig tuinmeubilair, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de luxe tuin.

EEN LUXE TUIN SPREEKT TOT DE VERBEELDING

EN BIEDT ALLE RUIMTE VOOR UW WENSEN

Een luxe tuin is van alle gemakken voorzien, met gevoel voor comfort en oog voor esthetiek smelten alle elementen samen in een design dat tot de verbeelding spreekt. Grote Belgisch hardstenen tegels in combinatie met hoogwaardig handgebakken potten, gevuld met rijk bloeiende agapanthus. Of toch liever grote Schellevis-tegels met rondom geplaatste pluimhortensia's afgewisseld met hoge potten met bolbuxussen? Aan inspiratie geen gebrek.

MAAK UW LUXE TUIN COMPLEET MET EEN BUITENDOUCHE

VOOR EEN HEUSE SPA ERVARING

Maak de luxe tuin compleet met een buitendouche. Deze zal gegarandeerd van het ochtend- of avondritueel een ware sensatie maken. Kies voor een chique variant in aluminium zwart, zilver of goud waarbij er ook nog de mogelijkheid bestaat variatie aan de brengen in de kop van de douche. Omgeef de wellnessruimte met weelderige bloemen of een afscheiding van strak geplaatste boomstammen voor een heuse spa-ervaring in uw eigen buitenruimte.

 

 

 

Een helder proces
Kennismaken
Tijdens het kennismakingsgesprek worden al jouw wensen uitvoerig besproken. We nodigen je uit in ons Experience Center van 1500m2.
1
Schetsontwerp
Het schetsontwerp is een perfecte mix van jouw wensen en de creativiteit van onze tuinarchitecten.
2
Offerte
Wanneer je helemaal tevreden bent en het ontwerp is goedgekeurd, ontvang je van ons de offerte welke is gespecificeerd per onderdeel.
3
Realisatie
Voor de uitvoering zullen wij verschillende partners betrekken, elk met een eigen expertise. Deze begeleiden wij tijdens de realisatie van jouw droomtuin.
4

Bekijk onze Luxe tuinen

SIT BACK, RELAX and stay inspired

Onze Champions of Luxury zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Deze delen wij uiteraard graag met jou.

of volg onze Champions of Luxury op Pinterest of Instagram.

Zomer
sluiting

Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen werkelijkheid te maken.

Fijne vakantie!

Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@donhoveniers.nl

Kun je ons niet missen?
Volg ons op Instagram