Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Don Hoveniers -Missie Tuinaanleg

Een tuin laten aanleggen

Wens je tuin een tuin die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelt? Ontdek hoe Don Hoveniers je ideale tuin aanlegt. Het team van Don Hoveniers creëert tuinen die je levensstijl weerspiegelen en je woonplezier verhogen. Bekijk de informatie over je tuin laten aanleggen.

Tuin laten aanleggen door Don Hoveniers

“Bij Don Hoveniers geloven we dat een tuin veel meer is dan alleen een stuk grond. Het is een verlengstuk van het huis en je persoonlijkheid.”

Wanneer je begint met het aanleggen van een tuin, is een goed beeld van de mogelijkheden nodig. Bijvoorbeeld van de mogelijke tuinontwerpen. Van klassieke tuinontwerpen tot moderne landschapsarchitectuur, elke stijl heeft zijn unieke kenmerken en vereisten.

Door de verschillende tuinstijlen te verkennen, krijg je een beter inzicht in wat het beste past bij jouw levensstijl en persoonlijke smaak.

Denk ook aan de lange termijn – hoe zal het ontwerp evolueren naarmate de seizoenen veranderen of de planten groeien?

Materialen en Gereedschappen

Een succesvolle tuinaanleg vereist niet alleen een goed ontwerp, maar ook de juiste materialen en gereedschappen.

Of het nu gaat om de keuze van bestrating, het type bodembedekkers, of de selectie van planten, elk element draagt bij aan de algehele uitstraling en functionaliteit van de tuin. Duurzaamheid is hierbij een sleutelwoord.

Kiezen voor milieuvriendelijke en langdurige materialen kan op lange termijn voordelen bieden, zowel voor de tuin als voor het milieu.

Kosten en tijdsplanning: 

Een van de grootste uitdagingen bij tuinaanleg is het beheren van de kosten en het inschatten van de benodigde tijd. Een realistisch budget opstellen helpt om financiële verrassingen te voorkomen en zorgt ervoor dat je project haalbaar blijft.

Neem bij het budgetteren ook toekomstige onderhoudskosten mee. Daarnaast is het belangrijk om een realistische tijdsplanning op te stellen.

Wil je meer weten over de tuinaanleg mogelijkheden bij DON Hoveniers? 

De voordelen van Don Hoveniers

  • Tuinontwerp op maat: 2D- en 3D tuinontwerp dat perfect past bij je tuinwensen.
  • Vakkundige tuinaanleg: Het Don Hoveniers team draagt zorg voor een professionele aanleg van de tuin, met oog voor detail en kwaliteit.
  • Duurzame materialen: Het Don Hoveniers team gebruikt duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen die mooi zijn en lang meegaan.
  • Volledige projectbegeleiding: Van ontwerp tot realisatie, het Don Hoveniers team begeleid je door het hele proces.
Klanten aan het woord
‘De tuin is prachtig aangelegd. We genieten van de vele hoekjes die zijn gecreeerd. ‘
Klanten aan het woord
‘Ik had me niet in kunnen denken dat na de renovatie van mijn huis de tuin het daadwerkelijke verschil in woongenot zou gaan maken. Mijn verwachtingen zijn overtroffen.’
Klanten aan het woord
‘Het is perfect! We hebben een heerlijke tuin en als het kan blijven we thuis om er zoveel mogelijk van te genieten.’
Klanten aan het woord
‘De ruimte in onze tuin is heel goed benut. We hebben verschillende zithoekjes en kunnen altijd ergens in de zon zitten. Verder zit er een mooie mix van estetische zaken zoals potten en mooie beplanting en functionele ruimte om in te spelen. ‘
Klanten aan het woord
‘Het is een heerlijke tuin en erg gemakkelijk in onderhoud. De buitendouche was onze beste keuze. Hier staan we meerdere keren per week onder. In de zomer maar ook in de winter. ‘
Klanten aan het woord
‘Heldere en prettige communicatie met ons contactpersoon en een eindresultaat waar we jaren plezier van zullen beleven.’

De werkwijze van Don Hoveniers

De aanpak van een tuin aanleggen verloopt in fases. Bekijk de route naar je ideale tuin.

Welke tuinstijl past bij jou?

Een droomtuin is voor iedereen anders. Wij realiseren exclusieve tuinen in allerlei diverse stijlen, maten en op uiteenlopende locaties. Laat je inspireren en ontdek wat voor tuin bij jou past.

Waarom kiezen voor Don Hoveniers?

  • Met jarenlange ervaring in tuinaanleg hebben we de kennis en vaardigheden om elk project tot een succes te maken.
  • We streven naar 100% klanttevredenheid. Je tuinwensen staan bij ons altijd centraal.
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We leveren vakwerk voor een eerlijke prijs.
  • We zijn toegewijd aan een groene omgeving en het beschermen van het milieu.
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

We zijn trots op onze tuinaanleg projecten voor geweldige opdrachtgevers

Zomer
sluiting

Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen werkelijkheid te maken.

Fijne vakantie!

Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@donhoveniers.nl

Kun je ons niet missen?
Volg ons op Instagram