Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

  Verander je tuin in je favoriete vakantiebestemming

  Verander je tuin in je favoriete vakantiebestemming

  Verander je tuin in je favoriete vakantiebestemming

Architect
Afgerond
Oppervlakte
Locatie

De heg snoeien, het gras maaien en onkruid wieden. Ben je in je tuin vooral aan het werk? Verlang je naar een permanent vakantiegevoel in je tuin? Ontdek hoe Sylvia en Jelle van hun nieuwe tuin hun favoriete vakantiebestemming maken. 

Sylvia en Jelle wonen samen met hun zoons: Boaz en Sem aan het water. De groene hagen, bomen, struiken en siergrassen geven de tuin een landelijke en romantische sfeer. We bekijken hier de nieuwe tuin van Sylvia en Jelle.

Het tuinontwerp

De tuin van Sylvia en Jelle bestaat uit verschillende zithoeken. Voor ieder weerstype is er een zithoek.

Het tuinontwerp verdeelt de nieuwe tuin in 5 zithoeken:

·       Een zithoek aan het water.

·       Een speelplek met trampoline.

·       Een loungeplek met ligbedden.

·       Een zomer chic terras aan de woning.

·       Een eethoek met een ingebouwde BBQ.

De tuinstijl is landelijk met moderne elementen

Het terras en de eethoek lopen in elkaar over door de keramische betonlook tegels. De tegels geven het terras en de eethoek bij het huis een moderne sfeer.

De metalenbak verdeelt het terras en de eethoek in twee zithoeken. De leverancier van de metalenbak lakt de bak met poeder (poedercoating). De poederlak beschermt het metaal tegen roest. Hierdoor is deze bak waterbestendig.

De aluminium pergola trekt de aandacht in de tuin. Door de pergola krijgt de tuin diepte. Verder verbindt de pergola de speelplek van Boaz en Sem met de loungehoek.

De ingebouwde sfeerverlichting in de design pergola verlicht ’s avonds het wandelpad. Hierdoor ontstaat een romantisch doorkijkje.

De tuin straalt rust uit. Zo vormen de rechte lijnen van de serre en de tuin één geheel. Samen met de natuurlijke kleuren van de tegels en de tuinmeubels.

Vakantiegevoel in eigen tuin

Sylvia: ‘In onze tuin hebben we het hele jaar door een vakantiegevoel. Eigenlijk hoeven we niet meer op vakantie. We genieten van een siësta op de loungebank of van een verkwikkende buitendouche.

Na een dag varen stappen we veilig uit de boot op de antislip vlonderplanken. En genieten we samen met vrienden in de zithoek aan het water van de voorbijvarende schuiten.’

Sylvia en Jelle wanen zich op een Italiaans terras. Door de Italiaanse designtuinmeubelen en de luxe uitgevoerde parasols. Helemaal wanneer Eros Ramazzotti uit de draadloze boxen klinkt. Op frisse momenten zoeken Sylvia en Jelle de warmte op onder de terrasheaters.

Maak van je tuin je favoriete vakantiebestemming

Van designtuinmeubels, tegels en buitendouches tot lamellenoverkappingen, tuinverlichting en parasols: ontdek In het Garden Experience Center alles wat je nodig hebt voor een vakantiegevoel in je tuin.

Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag