Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Moderne tuin in Poeldijk

Moderne tuin in Poeldijk

Rijk gevulde moderne stadstuin in Poeldijk

Architect
Don Hoveniers & Ten Bosch Tuindesign
Afgerond
2019
Oppervlakte
60m²
Locatie
Poeldijk

Rijk beplante moderne stadstuin

Het aantal vierkante meters is beperkt, maar dat belet ons niet om dit krachtige en complete ontwerp te realiseren. Er ontstaat een ruimtelijk effect door de verrassende doorkijkjes en verschillende zitmogelijkheden. In een bebouwde omgeving creëer je een natuurrijk gevoel door gebruik van natuurlijke materialen. Dit schept een eenheid vanuit het woonhuis: de leefruimte wordt als het ware naar buiten doorgetrokken. Het groene gazon in het midden en langs de veranda breekt het geheel. Hier is ruimte voor een zonnig zitje. Aan het terras is een speciaal ontworpen bankje geplaatst. Dit ligt verzonken in de border, op maat vervaardigd van kwalitatief polyester en gevuld met groene siergrassen. Dit landelijke tuinontwerp toont hoe ook in een stadstuin de buitenruimte optimaal wordt beleefd.

Genieten van een moderne tuin
met ruime veranda en verschillende zitmogelijkheden
Een weelderige groene tuin, passend in de stadse omgeving, rondom dit moderne huis. Er is gekozen voor een veranda evenals een overdekt terras om op ieder moment te kunnen genieten van het buitenleven met het gezin.
Opdrachtgever
"Heldere en prettige communicatie met ons contactpersoon en een eindresultaat waar we jaren plezier van zullen beleven."
Ontwerp en realisatie moderne tuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag