Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Moderne tuin in Den Haag

Moderne tuin in Den Haag

Stijlvolle, moderne villatuin

Architect
Don Hoveniers & Ten Bosch Tuindesign
Afgerond
2020
Oppervlakte
500m²
Locatie
Den Haag

Stijlvolle, moderne villatuin met landelijke elementen

Deze statige rietgedekte villa verdient een bijpassende buitenruimte. In dit unieke ontwerp is het royale aantal vierkante meters goed benut. Alle elementen voor luxe recreëren zijn aanwezig en tegelijkertijd is het open karakter behouden. Het eerste dat opvalt, is de witte kleurstelling. De tuin is een verlengstuk van de woning geworden. De ondergrond is juist afwisselend, met grote vloertegels, kleine klinkers, witte kiezels en een houten pad. Deze aantrekkelijke variatie ziet u ook terug in de schutting: deels riet, deels hout, deels witgepleisterd. Het groen in de vorm van siergrassen en een enkele witte bloem zorgen voor de verbinding, en de bomen voor de dieptewerking. De overdekte houten veranda, de tuinkas en de witte poort geven net de landelijke touch. Het resultaat is uitnodigend, stijlvol en ingetogen.

Genieten van een stijlvolle moderne tuin
met overdekte houten veranda en tuinkas
Een prachtige moderne villatuin met volop landelijke elementen: een overdekte houten veranda, tuinkas en witte poort. De bewoners genieten het hele jaar door van het buitenleven door de verschillende loungeplekken, met zorg gesitueerd, die ieder moment van de dag zon of juist beschutting bieden.
Opdrachtgever
"DON "walks the talks" ; nauwgezet, meedenkend, afspraken worden nagekomen, duidelijke communicatie, minimale overlast voor zowel jezelf als de buren. Dikke pluim!"
Ontwerp en realisatie moderne tuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag