Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Landelijke tuin in Noord-Brabant

Landelijke tuin in Noord-Brabant

Weelderige, landelijke villatuin in Noord-Brabant

Architect
Don Hoveniers
Afgerond
2020
Oppervlakte
3000m²
Locatie
Noord-Brabant

Weelderige, landelijke villatuin

Deze symmetrisch ontworpen villa met meerdere daklagen vraagt ook om evenwicht in de tuin. Gekozen is voor een weids gazon met groene borders aan weerszijden en een garden pool in het midden. Daaromheen zijn het terras aan de villa en de veranda gesitueerd. De statige oprijlaan completeert het geheel. De verschillende bomen, zorgen voor een mooie dieptewerking. De garden pool doet zijn naam eer aan, zo verscholen tussen de planten. Het uitbundige groen wordt afgewisseld met leigrijze tegels op het terras, rondom het zwembad en langs de oprit. Grote potten markeren de verschillende zones. Dit zorgt voor rust. Mooi element in deze luxe, landelijke tuin is de zitkuil van steigerhout. Met in het midden een vuurschaal voor mooie avonden in goed gezelschap. Het resultaat is een weldadige oase in het Brabantse.

Genieten van een landelijke villatuin
met zwembad en zitkuil
Een luxe en tevens warme tuin, passend in de groene omgeving, rondom deze moderne villa. De zitkuil met vuurkorf evenals het, met groen omringde, ruime zwembad, nodigen uit, ook op koudere dagen, meer tijd buiten te spenderen.
Opdrachtgever
"De ruimte in onze tuin is heel goed benut. We hebben verschillende zithoekjes en kunnen altijd ergens in de zon zitten. Verder zit er een mooie mix van estetische zaken zoals potten en mooie beplanting en functionele ruimte om in te spelen. "
Ontwerp en realisatie landelijke villatuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag