Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Landelijke tuin in Monster

Landelijke tuin in Monster

Landelijke, grassentuin bij villa aan zee in Monster

Architect
Don Hoveniers
Afgerond
2019
Oppervlakte
1000m²
Locatie
Monster (Zuid Holland)

Landelijke grassentuin aan zee

Het strand en de duinen zijn op loopafstand en de bewoners zien graag het strandgevoel terug in hun landelijke tuin met fraaie grassen en planten die natuurlijk voorkomen in de omgeving.
De keuze voor deze beplanting heeft niet alleen een uiterlijke functie. De weersomstandigheden aan zee zijn namelijk verschillend van het binnenland. Wind en zon gedragen zich anders en hier zijn deze natuurlijke grassen en planten op ingesteld. De trap vereffent het hoogteverschil in deze bijzondere buitenruimte. De houten palen sluiten aan bij de omgeving, terwijl tegels in grijstint terugkomen in het terras. Het grasvlak wordt creatief onderbroken door de staptegels. Op de zorgvuldig ingerichte veranda is het goed toeven, na een fijne strandwandeling. De haard met rookkanaal is een echte eyecatcher. Genieten in de natuur.

Genieten van een landelijke grassentuin
Met overdekt terras en natuurlijk hoogteverschil
Een ruime landelijke tuin dichtbij zee waarbij rekening is gehouden met de weersomstandigheden aan het water. Op de veranda is het in de luwte goed toeven na een stevige strandwandeling, zo kunnen de bewoners gezamenlijk opwarmen bij de buitenhaard. Dit noemen wij genieten van de natuur, in de natuur.
Opdrachtgever
"We zijn volledig ontzorgd en het ontwerp voor onze landelijke tuin was direct in de roos!"
Ontwerp en realisatie landelijke duintuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag