Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Klassieke tuin in Naaldwijk

Klassieke tuin in Naaldwijk

Ruime en klassieke stadstuin met terras in Naaldwijk

Architect
Don Hoveniers
Afgerond
2018
Oppervlakte
80m²
Locatie
Naaldwijk

Klassieke stadstuin met terras

De bewoners van dit huis wilden graag een tuin die gezelligheid uitstraalt en tegelijkertijd onderhoudsvrij is. Daarom is gekozen voor de aanleg van een kunstgras gazon. De juiste kwaliteit is nauwelijks van echt te onderscheiden en komt hiermee tegemoet aan de wens van de eigenaren. De verhoogde borders zijn speciaal op maar gemaakt door het merk Luxcom. Het polyester materiaal is duurzaam en biedt een rustgevend tegenwicht bij de bloeiende en weelderige beplanting. De ingebouwde spots zorgen voor gezellige verlichting in de avonduren. De tegels zijn van keramiek en zijn afkomstig van Trivium. Het terras kan desgewenst worden afgeschermd met de luxe automatische zonnewering. Het kasontwerp van de tuinkamer met keuken zorgt voor een prachtig uitzicht op de klassieke Franse tuin.

Genieten van een klassieke tuin
Onderhoudsvrije buitenruimte met Franse kenmerken
De tuinkamer met keuken geeft een prachtig uitzicht op deze klassieke tuin met moderne elementen. Verhoogde witte borders, die de witte bakstenen van het huis complementeren. De weelderige beplanting evenals het kunstgras gazon vragen weinig onderhoud maar tonen wel ieder jaargetijde gezellig.
Opdrachtgever
"DON Hoveniers heeft in onze tuin een heerlijke groene oase gecreëerd. Wij hadden niet gedacht dat dit mogelijk zou zijn in het midden van het centrum."
Ontwerp en realisatie klassieke, Franse tuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag