Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Een tuin die past bij je levensstijl: ontspannen, sporten en genieten

Een tuin die past bij je levensstijl: ontspannen, sporten en genieten

Een tuin die past bij je levensstijl: ontspannen, sporten en genieten

Architect
Afgerond
Oppervlakte
Locatie

Onkruid. Modder. Afgewaaide takken. Jos heeft genoeg van de chaos in zijn tuin. ‘Ik wil in mijn tuin genieten als een God in Frankrijk.’ Hoe? Bekijk het resultaat van de nieuwe tuin van Jos: een landelijke wellnesstuin met Franse elementen. 

Jos koopt 3 jaar geleden in het Westland een boerderij uit 1891. Hier woont hij samen met zijn dochter Jessi. De boerderij grenst aan het water en aan de tomatenkassen. De tuin is onbegaanbaar. En bederft het woongenot van Jos.

De tuinwensen van Jos 

‘In de nieuwe tuin wil ik genieten als een God in Frankrijk. En plezier maken met mijn dochter. Ik vind het belangrijk dat de nieuwe tuin een verlengstuk is van ons huis.’

De 5 belangrijkste tuinwensen van Jos op een rij:

  • In de tuin is een gym.
  • In de tuin is een jacuzzi.
  • In de tuin is een buitendouche.
  • In de tuin is een buitenkeuken.
  • In de tuin zijn verschillende zithoeken.

Een landelijke wellnesstuin met Franse elementen 

Genieten als een God in Frankrijk in je eigen tuin? Ja, dat kan. Jos ontwerpt samen met de tuinarchitect een landelijke wellnesstuin met Franse elementen.

Jos kiest voor een tuinontwerp met Franse elementen:

  • Weelderige groene hagen, bomen en kleine struiken.
  • Kronkelige Castle grindpaden.
  • Borders met lavendel.
  • Een Frans schapenhek.
  • Licht grijze keramische tegels.

‘In de tuin geniet ik met een grote G.’

Iedere centimeter van de tuin is benut. Weelderige planten, een vijver en knusse loungeplekken. In iedere hoek gebeurt iets,’ vertelt Jos.

 

Sport en wellness 

‘Ik begin iedere dag met een vakantiegevoel.’ Jos doucht onder de moderne buitendouche, tussen de weelderige planten. Terwijl de vogels fluiten.

In de jacuzzi ontspant Jos. Maar pas op: bommetje. De dochter van Jos speelt ook graag in de jacuzzi.

De kas

‘De kas aan de authentieke bollenschuur is het pronkstuk van de tuin. De kas is een tuinkamer met verschillende functies: buitenkeuken, loungeplek en eetplek.

Jos geniet in de kas samen met vrienden en familie. Van een glas wijn uit de wijnvoorraad in de wijnkoelkast. En van een stuk vlees op de Green Egg. Op regenachtige dagen leest Jos op de comfortabele loungebedden graag een boek.

De lichte bekleding van de kussens op de loungebedden, de grijze keramische tegels en het uitzicht op het groen in de tuin. Het rustige kleurenpalet in de kas draagt bij aan een serene sfeer.

In de authentieke bollenschuur houdt Jos in de gym zijn conditie op peil. Hier gaan de grondoefeningen hem makkelijk af. Want de vloerverwarming houdt zijn spieren warm.

Is je tuin toe aan een metamorfose?

Kies net als Jos voor een tuinontwerp dat past bij je levensstijl. Zo geniet je in de tuin van het leven op een manier die bij je past.

Plan je afspraak in het Garden Experience Center in ‘s-Gravenzande

Van tuinmeubels, tegels en buitendouches tot lamellenoverkappingen, tuinverlichting en parasols: ontdek meer tuinideeën in het Garden Experience Center in ’s-Gravenzande.

Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag