Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Werk mee aan groene projecten bij DON Hoveniers

23 mei 2024

Wessel, hovenier onderhoud bij DON Hoveniers, deelt zijn verhaal over hoe hij als leerkracht op een basisschool overstapte naar de hoveniersbranche, een verandering die hem dagelijks plezier en voldoening brengt.

Van klaslokaal naar luxe tuinen

 Wessel begon zijn carrière als meester op een basisschool, maar had al snel behoefte aan meer actie en frisse lucht. "Ik zocht een baan waar ik fysiek actiever zou zijn en meer voldoening uit mijn werk kon halen; werken met mijn handen en dicht bij de natuur zijn", vertelt Wessel. Bij DON Hoveniers werd deze wens werkelijkheid.

Een typische werkdag bij DON Hoveniers

Een typische werkdag voor Wessel omvat een breed scala aan activiteiten, van het snoeien van bomen tot het cultiveren van tuinen. "Wat ik vooral waardeer aan DON Hoveniers is de vrijheid die ze me geven in het plannen en uitvoeren van mijn werkzaamheden, evenals ruimte voor eigen initiatieven," zegt hij.

Grondige aanpak

DON Hoveniers onderscheidt zich op het gebied van tuinonderhoud van andere hoveniersbedrijven. “Zo cultiveren we tuinen in plaats van schoffelen. Cultivators hebben scherpe tanden, geslepen aan de voor- en achterkant, die door de grond snijden. Deze methode laat tuinen echt floreren en daar ben ik trots op. Het is typerend voor de grondige aanpak van ons bedrijf," legt Wessel uit.

De flexibele werktijden zijn een pluspunt

Wessel waardeert de flexibele werktijden die DON Hoveniers biedt. "Ik kan mijn werk en privéleven nu beter op elkaar afstemmen, wat zorgt voor een gezondere werklevenbalans."

Het DON-DNA

DON Hoveniers zet sterk in op de tevredenheid van het team. Dit zie je terug in de kwaliteit van het gereedschap en de bedrijfsvoertuigen, en de steun voor professionele groei. "Met goed gereedschap wordt het werk een stuk lichter", voegt Wessel toe.

Klaar om je carrière een frisse, groene start te geven?

Inspireert het verhaal van Wessel je? En geef je graag je carrière een frisse en groene nieuwe start? Bij een hoveniersbedrijf dat echt om zijn mensen geeft? Bezoek de vacaturepagina en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van het DON Hoveniers team.

Gerelateerde artikelen

Moderne tuinbeplanting

De reis van Martijn Poortvliet

DON René