fbpx

Tuinonderhoud.

Wij zorgen voor uw tuin.

Tuinonderhoud is mogelijk op meerdere manieren. In veel gevallen kiezen klanten voor periodiek tuinonderhoud (seizoensonderhoud). Ieder seizoen vereist namelijk een anders soort onderhoudsbeurt. Daarnaast kunt u kiezen voor eenmalig tuinonderhoud. U geeft in dit geval aan wanneer u wenst dat wij uw tuin komen onderhouden. Als laatst is het mogelijk om op contractbasis tuinonderhoud door DON Hoveniers te laten doen. U heeft dan geen omkijken naar de tuin en de prijs is vooraf afgesproken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Tuinonderhoud DON Hoveniers
De tuin maakt zich in het voorjaar klaar om tot bloei te komen en heeft hierbij vaak hulp nodig. Denk hierbij aan nieuwe voedingsstoffen door bemesting, meer ruimte door te snoeien en wellicht wilt u zelfs nieuwe beplanting in uw tuin.
In de zomer wordt de tuin goed bijgehouden door onze hoveniers. Het gazon wordt gemaaid, planten worden voorzien van voedingsstoffen en waarschijnlijk is er nog flink wat snoeiwerk! Ook zullen we vaste planten opbinden en snoeien.
In het najaar wordt er meestal een grote onderhoudsbeurt gegeven. Om te beginnen wordt er flink gesnoeid: struiken, bomen en hagen komen zo beter door de winter heen en komen ook mooier tot bloei in het voorjaar. Ook is het najaar een goede periode om te planten en te herplanten.

Aan het einde van het najaar wordt de tuin winterklaar gemaakt. De tuin moet de winter overleven en daar kunnen wij bij helpen. Door deze beurt tijdig uit te voeren, zullen de planten de winter naar alle waarschijnlijkheid overleven. Dan kunt u hier weer van genieten in het voorjaar!

Altijd een droomtuin.

Het voordeel van DON Hoveniers als ‘vaste’ onderhoudsspecialist is dat u helemaal geen omkijken heeft naar de tuin. Alles kan voor u worden geregeld. U geeft bij ons aan wat u uit handen wilt geven en wij vertalen die wensen in een onderhoudscontract op maat. De voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • U heeft geen omkijken naar de tuin
  • De prijs is vooraf afgesproken, dus geen verrassingen
  • U weet waar u aan toe bent
  • Een vast team van onderhoudsspecialisten zorgt ervoor dat uw tuin van het beste onderhoud wordt voorzien
Tuinonderhoud DON Hoveniers