Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Luxe tuin in Zwanenburg

Luxe tuin in Zwanenburg

Luxe tuin met wellness mogelijkheden in Zwanenburg

Architect
Don Hoveniers & Ten Bosch Tuindesign
Afgerond
2021
Oppervlakte
450m²
Locatie
Zwanenburg

Luxe tuin met wellness faciliteiten

Deze groene, luxe tuin is ingedeeld in meerdere vlakken en heeft alles in zich om te ontspannen. Van het verzonken terras tot de garden pool, van de pergola tot de fleurige bloeiers in de potten. Ingekaderd door strakke belijningen blijft het geheel een relaxte sfeer uitademen. En dat temidden van het oude dorp van Zwanenburg. Er is gekozen voor stoere materialen en luchtig ogend, maar comfortabel meubilair. Fraai hoe de beplanting beheerst over de rand van het zwembad groeit, zo ontstaat het idee van een natuurlijke waterbron. Mooie details zijn de houten palen, verticaal verankerd en ingezet als afscheiding voor de design buitendouche. De zwarte geluidswerende schutting versterkt het groen van de haag. Ook de stenen bank is een ware eyecatcher. De tuinverlichting het mogelijk ’s avonds nóg langer te genieten van deze uitbundige en kleurrijke buitenruimte.

Genieten van luxe tuin
Met wellness faciliteiten en ruim terras
Een prachtige groenrijke tuin met luxe terras en garden pool. Door gebruik van de prachtige, warmegetinte, tuinverlichting, genieten de bewoners tot laat in de avond van de buitenruimte. Daarnaast kleurt de fraaie beplanting gedurende het jaar mee.
Opdrachtgever
"Ik had me niet in kunnen denken dat na de renovatie van mijn huis de tuin het daadwerkelijke verschil in woongenot zou gaan maken. Mijn verwachtingen zijn overtroffen."
Ontwerp en realisatie luxe tuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag