Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Landelijke tuin in ’s-Gravenzande

Landelijke tuin in ’s-Gravenzande

Landelijke gezinstuin met royaal terras in ’s-Gravenzande

Architect
Don Hoveniers
Afgerond
2017
Oppervlakte
1250m²
Locatie
s Gravenzande

Landelijke gezinstuin aan het water

Glooiende heuveltjes en schelpenpaadjes die door de borders meanderen. Wij tekenden voor de aanleg van deze verrassende, landelijke tuin met vooral natuurlijke materialen, waardoor als het ware een duinlandschap ontstaat. Rustiek en opgaand in de natuur, waarbij er ook aan vrije speelruimte voor de kinderen is gedacht. De palenwanden van kastanjehout en diverse bomen op specifieke plekken zorgen voor een mooie dieptewerking. De houten vlonder aan het water is de ideale plek om even heerlijk te ontspannen, evenals het royale terras aan de woning, met weids uitzicht over het strak aangelegde grasveld en de bloeiende borders rondom. Achterin de tuin is een fijne speelplek gecreëerd met stoere boomstammen. Let u ook op de details, zoals de insectenhotels. Een afwisselende tuin voor alle leeftijden en elk seizoen.

Genieten van een landelijke gezinstuin
met royaal terras en stoere elementen
Een ruime landelijke tuin die opgaat in de omgeving. Door gebruik van natuurlijke elementen ontstaat er een duinlandschap waar voldoende speelruimte voor de jonge bewoners is gecreëerd. Ontspanning vindt men aan de houten vlonder, uitkijkend over het water en het royale terras gesitueerd aan het strak aangelegde grasveld.
Opdrachtgever
"Van begin tot eind werd goed geluisterd naar onze wensen. Geen detail is over het hoofd gezien en al onze wensen zijn uitstekend verwerkt in het ontwerp. Er is geen moment dat we niet genieten van de rust die we ervaren wanneer we naar buiten stappen. "
Ontwerp en realisatie landelijke gezinstuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag