Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Landelijke tuin in ’s Gravenzande

Landelijke tuin in ’s Gravenzande

Landelijke tuin aan schapendijk in 's Gravenzande

Architect
Don Hoveniers
Afgerond
2015
Oppervlakte
800m²
Locatie
s Gravenzande

Verrassende, landelijke tuin met natuurlijke elementen

Deze tuin is compleet gerenoveerd. Met onder meer de plaatsing van een damwand, om verloop van de grond tegen te gaan. De ligging aan het schapendijkje is uniek en de tuin lijkt hier zó over te lopen in het gras ervan. Dat vergroot het gevoel van ruimte, terwijl er toch een gewenste afscheiding is. De bloemrijke border in de vorm van een heg past hier goed bij. Het kleurenpalet van de aanplant is zorgvuldig samengesteld met wuivend siergras en paarse en witte bloemen. Deze mooie woning krijgt hiermee een authentieke uitstraling. De nog jonge wilgen zorgen voor extra dieptewerking en completeren het geheel. De bewoners genieten volop van de natuur zo rijkelijk om hen heen. Vogels, schapen, egels en andere dieren: het leeft hier allemaal. Hiermee is ook voor ons deze tuinaanleg helemaal geslaagd.

Genieten van een landelijke tuin
met royaal terras en unieke ligging
Deze royale landelijke tuin wordt naadloos opgenomen door de omgeving. De elementen van de schapendijk zijn beheerst terug laten komen door de overloop van gras en de wuivende bloemen en planten. De tuin sluit hier niet enkel aan op de natuur maar doet ook de authentieke woning eer aan.
Opdrachtgever
"We zijn vanaf het eerste moment goed begeleid door DON Hoveniers. De verschillende mogelijkheden werden getoond en vervolgens zijn onze wensen uitstekend verwerkt in ons tuinontwerp. Waar we nu iedere dag veel plezier van beleven. "
Ontwerp en realisatie landelijke tuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag