fbpx

Exclusieve villatuinen van DON Hoveniers

Een villatuin is meestal een grotere tuin dan gemiddeld. Daarnaast is de villa in de meeste gevallen helemaal omringd door tuin. Het is belangrijk dat de tuin en de villa op elkaar aansluiten, zodat er een geheel wordt gevormd. Interieur en exterieur moeten op elkaar aansluiten, vinden wij. Ben je op zoek naar een hovenier die gespecialiseerd is in het realiseren van exclusieve villatuinen? Dan zit je bij DON Hoveniers goed.

Bij DON Hoveniers hebben we veel ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van villatuinen. Wij werken samen met verschillende villabouwers en architecten die deze projecten samen met ons naar een hoog niveau brengen. Om een villatuin te realiseren, wordt een tuinplan samengesteld dat met alle zorg wordt uitgewerkt.

Werkwijze realisatie exclusieve villatuinen

Stap 1

Intakegesprek in onze showroom of showtuin

We nodigen u bij ons op locatie uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we de wensen die u heeft met betrekking tot uw tuin. Dit gesprek zal plaatsvinden in onze inspirerende showroom of showtuin waar u al veel materialen kunt zien en voelen.

Stap 2

Ontwerp presentatie

Nadat al uw wensen in kaart zijn gebracht, gaan onze tuinarchitecten aan de slag met ontwerpen. Wanneer dit ontwerp klaar is, wordt u uitgenodigd voor de presentatie van het ontwerp van uw droomtuin. In negen van de tien gevallen is het direct raak en hoeft er weinig te worden aangepast aan het eerste tuinontwerp. Indien u wel wijzigingen wilt laten doorvoeren, kan dat natuurlijk altijd.

U krijgt het tuinontwerp op een USB-stick mee naar huis, zodat u het altijd nog kunt bekijken.

Stap 3

Offerte en realisatie

Wanneer u 100% tevreden bent over het tuinontwerp krijgt u van ons een heldere offerte. Als u akkoord gaat met deze offerte kunnen we de planning rond maken en starten met de realisatie van uw droomtuin

Stap 4

Genieten, genieten, genieten

Bij deze stap heeft u ons niet meer nodig. U kunt nu heerlijk gaan genieten van uw tuin. Natuurlijk kunnen wij ervoor zorgen dat uw tuin er het hele jaar goed uitziet door het uitvoeren van onderhoud aan de tuin.

Meer informatie? Neem contact met ons op! Wil je meer inspiratie opdoen? Ga dan naar onze Pinterest pagina

Villa tuin - DON Hoveniers
Gras - DON Hoveniers
Achtertuin overkapping - DON Hoveniers