Wellness tuin in Zwaanshoek

Wellness tuin in Zwaanshoek

Dromerige, wellness vlondertuin met uitzicht in Zwaanshoek

Architect
Kees Tolk & Don Hoveniers
Afgerond
2018
Oppervlakte
850m²
Locatie
Zwaanshoek

Wellness vlondertuin in natuurrijke omgeving

Uitgangspunten voor dit landelijke wellness tuindesign zijn de prachtige villa en het omringende natuurgebied. Het onbelemmerde uitzicht zorgt voor een ultiem gevoel van vrijheid. Deze buitenruimte leende zich voor een ontwerp dat voor een groot gedeelte uit vlonders bestaat: het ene terras loopt zo vloeiend in het andere zitgedeelte over. Ook kozen wij voor gebruik van zo veel mogelijk natuurlijke materialen. Parallel aan de villa is het zwembad gepositioneerd, in een donkere kleurstelling. De strategisch geplaatste loungeplekken bieden de bewoners naar wens op elk moment van de dag zon, schaduw en luwte. Extra luxe: de mat zwarten buitendouche. Hierbij past het Cortenstaal rond de borders. Een robuust detail, waartegen het zorgvuldig gekozen groen mooi afsteekt, terwijl dit tevens opgaat in de natuurrijke omgeving.

Genieten van een landelijke wellness tuin
Met zwembad, buitendouche en ruim vlonderterras
Een landelijke wellness tuin die opgaat in de omliggende natuur en de prachtige villa, gebouwd door Livingstone Villabouw, omringd. De buitenruimte kent meerdere zitgedeeltes waarvanuit mijlenver over het water kan worden getuurd. De positionering van het luxe zwembad tussen de rijkgevulde borders van Cortenstaal laat de bewoners in alle rust genieten van deze groene oase.
Opdrachtgever
"Het gevoel van ultiem high-end begon bij de schetsontwerpen en is nog steeds niet geeindigd; DON Hoveniers blijft meedenken over aanpassingen nav nieuwe wensen en overtreft de verwachtingen keer op keer."
Ontwerp en realisatie wellness tuin
Benieuwd Wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.