Werken bij Don Hoveniers? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Moderne tuin in Naaldwijk

Moderne tuin in Naaldwijk

Luxe moderne tuin met veranda in Naaldwijk

Architect
Don Hoveniers & Ten Bosch Tuindesign
Afgerond
2020
Oppervlakte
250m²
Locatie
Naaldwijk

Stijlvolle moderne tuin met veranda

Middelpunt van de aandacht is de fraaie tuinkamer annex veranda. Deze is ingericht met weelderige meubelen en accessoires en op koelere avonden of in koudere periodes van het jaar afsluitbaar met de glazen schuifwand. De aanleg van de moderne tuin wordt gekenmerkt door ronde vormen, omgeven door een zwartgeverfde schutting voor een besloten effect. De verschillende zonnige terrassen worden gescheiden door lage borders, gevuld met groenblijvers. Het aangezicht is hierdoor het hele jaar aantrekkelijk.
Er is veel aandacht besteedt aan de materiaalkeuze. Leigrijze terrastegels zijn hier afgewisseld met donker gekleurde klinkers en houten vlonderdelen. Speelse elementen in deze moderne tuin zijn de organisch gevormde houten rondom het groen langs de schutting en de buitendouche. Hier lonkt het buitenleven op elk moment van de dag.

Genieten van een stijlvolle moderne tuin
met veranda en buitendouche
Een prachtige stijlvolle tuin passend in de stadse omgeving. De tuinkamer annex veranda biedt verkoeling op warme dagen en is afsluitbaar, middels een luxe glazen schuifwand, in koudere periode. Zo lonkt het buitenleven op ieder moment in het jaar
Opdrachtgever
"Het is een heerlijke tuin en erg gemakkelijk in onderhoud. De buitendouche was onze beste keuze. Hier staan we meerdere keren per week onder. In de zomer maar ook in de winter. "
Ontwerp en realisatie moderne tuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag