Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Moderne tuin in Haarlem

Moderne tuin in Haarlem

Knusse moderne tuin met dakterras in Haarlem

Architect
Don Hoveniers & Ten Bosch Tuindesign
Afgerond
2020
Oppervlakte
20m²
Locatie
Haarlem

Knus en modern dakterras met allure

Op twintig vierkante meter een groots effect? Dat bereikten we met dit ontwerp. De kunst zit ‘m in de eenvoud. De trap loopt als het ware over in het terras, met dank aan de tegels die in verband zijn gelegd. Dit houdt het geheel luchtig. De schutting is vervaardigd van fijne houten planken, als natuurlijk tegenwicht. Op een dakterras zijn potten prima geschikt voor het nodige groen. Hier kozen we voor drie grote, gevuld met bamboe, siergras en een subtiel roze bloemetje. Dit behoudt de eenheid en verlevendigt tegelijkertijd het geheel. De op maat vervaardigde loungebank is gesitueerd rond de vuurplaats, die net als de schutting bekleed is met hout. Met de juiste ingrediënten ontstijgt deze moderne kleine tuin ruimschoots de stadse proporties.

Genieten van een modern dakterras
met loungebank en vuurplaats
Een dakterras met allure en dat op twaalf vierkante meter. Midden in het centrum van Haarlem creëerden wij een luxe terras met ruime loungebank en bijpassende vuurplaats, aan de achterkant van de woning. Deze moderne kleine tuin ontstijgt ruimschoots de stadse proporties.
Opdrachtgever
"Het was een fijne open communicatie. Er is echt vakwerk geleverd in de tuin. Tijdens het aanlegproces werd er goed geluisterd naar mij als klant en nieuwe ideëen werden flexibel geintregeerd in het plan. "
Ontwerp en realisatie moderne tuin
Benieuwd Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis met de Champions of Luxury en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

We reageren binnen 1 werkdag

Zomer
sluiting

Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen werkelijkheid te maken.

Fijne vakantie!

Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@donhoveniers.nl

Kun je ons niet missen?
Volg ons op Instagram