Selecteer een pagina

DON Opleidingen

DON Opleidingen is een all-in-one opleidingsinstituut voor (rij)opleidingen en beroepsmatige trainingen. Opleidingen worden uitgevoerd met de modernste voorzieningen. De rijschool heeft een mooie zichtlocatie in Naaldwijk en er is dan ook voor gekozen om een mooie bedrijfstuin aan te laten leggen door DON Hoveniers.  

DON heeft een prachtige zichtlocatie. Alleen daarom al is een bedrijfstuin buitengewoon belangrijk voor hun imago. Dagelijks rijden er duizenden mensen langs hun pand. Bij veel bedrijven zie je dat veel aandacht wordt gegeven aan de uitstraling van het pand en het interieur. De aanleg van een bedrijfstuin schiet er nog wel eens bij in. DON heeft er echter voor gekozen om ook veel aandacht te geven aan de bedrijfstuin.Het is nu een plek voor het personeel en de bezoekers waar ze even kunnen uitblazen of een boterham kunnen eten. Het buitenterrein is ook ingericht om buitenlessen te geven.”

 Tuinarchitectuur

 “Groen is belangrijk. Het maakt en breekt de sfeer rond het hele pand. De tuin laat ook zien dat DON een verzorgd bedrijf is. De tuin is door een tuinarchitect ontworpen. Daar is goed over nagedacht en er is een heel plan gemaakt. DON heeft er bijvoorbeeld ook voor gekozen om bij de ingang drie mooie berken te planten. Een fantastische eyecatcher.

Het buitenterrein ligt op hetzelfde hoge niveau als binnen. Ieder bedrijf zou het als een plicht naar zijn personeel en klanten moeten zien dat het een verlengstuk is van je imago. “