fbpx

Livingstone Villabouw.

Thuiskomen.

Een eigen huis dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Wie droomt daar niet van? De experts van Livingstone Villabouw helpen u graag die droom waar te maken en ondersteunen u bij het totale proces. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot de feestelijke oplevering van uw unieke huis. Met ons innovatieve bouwconcept weten we in korte tijd hoogwaardige maatwerkvilla’s te realiseren. Villa’s die zijn voorzien van de modernste technieken, die klaar zijn voor de energietransitie én die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Maar bovenal: een villa waarin u zich helemaal thuis voelt.
Uw smaak en ideeën vormen het uitgangspunt van ons ontwerp. Betrokken en met veel gevoel voor stijl werken onze architecten en ontwerpers de schetsen uit, waarbij ze oog hebben voor de allerkleinste details. Pas als het ontwerp helemaal úw ontwerp is, zijn we tevreden. Uw eigen droomhuis bouwen moet leuk zijn. Het is immers een unieke ervaring. Daarom vertellen we u van tevoren precies wat u kunt verwachten: ook financieel gezien. We begeleiden u bij elke stap van het ontwerp- en bouwproces. En om te zorgen dat uw huis straks in één keer helemaal piekfijn in orde is, presenteren we u ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken, sanitair en tuin. Zodat u straks volop kunt genieten van alle aspecten van uw droomhuis.
Heeft u bouwplannen? Bezoek dan ons inspiratieplein in Breda. U vindt hier 1.200m2 aan inspiratie, ideeën en mogelijkheden, waaronder vier inspiratievilla’s op ware grootte en een ruime keuze aan bouwmaterialen. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze architecten of loop eens binnen. DON Hoveniers werkt nauw samen met Livingstone Villabouw en is de partner voor het tuinontwerp en de aanleg van uw droomtuin. Welkom Thuis bij Livingstone! Kijk voor meer informatie op de website van Livingstone Villabouw.