fbpx

DJS Hekwerken.

Maatwerk is de norm.

Maatwerk! Daar zijn we bij DJS Hekwerken als sinds 1995 in gespecialiseerd. We ontwerpen, maken en monteren hoogwaardige oplossingen. Met oog voor élk detail, gevoel voor design en verstand van techniek. Echter, een stijlvolle toegangspoort markeert niet alleen de grens van een perceel, het is bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers.

Wat de werkwijze van DJS Hekwerken uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. Het hekwerk komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

DJS Stijlselectie
De Stijlselectie is een unieke collectie draai- en schuifpoorten in verschillende stijlen: tijdloos, modern, klassiek en landelijk. Bijna 100 doordachte modellen draai- en schuifpoorten die DJS Hekwerken voor elke opdrachtgever op maat maakt. Daarvan zijn alle hekwerken uitgevoerd met een grote verscheidenheid aan palen en accessoires. Met de 3D-ontwerpmodule kunt u direct aan de slag om in zeven eenvoudige stappen zelf een toegangspoort samen te stellen; www.hekwerkopmaat.nl

Individueel design
Als u geen keuze kan maken uit de Stijlselectie, is individueel design de oplossing bij DJS Hekwerken. Een toegangspoort met een uniek design. Dit wordt namelijk gebaseerd op het ontwerp van een architect of hovenier of uzelf.

Industrieel maatwerk
In sommige industriële omgevingen zijn toegangspoorten nodig met bijzondere specificaties. Poorten met bijvoorbeeld extreme afmetingen of afwijkende bewegingen. Wij ontwerpen, engineren en realiseren de poort die aan de eisen van de opdrachtgever voldoet. Hiervan is een goed voorbeeld van industrieel maatwerk is de DJS SpeedGate. Een poort met bijzondere prestaties en unieke techniek.

Service en onderhoud
Als u zeker wilt zijn van een goed functionerende poort, is adequaat onderhoud van belang. Opdrachtgevers kunnen hiervoor een onderhoudsovereenkomst afsluiten bij DJS Hekwerken. Hierin leggen we ook afspraken vast over onze service.

In 2017 hebben wij een geheel nieuw pand betrokken pal langs de A15, hier kunt u kiezen uit vele modellen, die door gebruik van accessoires volledig te personaliseren zijn. Wij heten u van harte welkom voor een gedegen advies in ons Experience Center. Op basis van een foto van de entree van de woning of bedrijfspand wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren accountmanagers laten tevens graag ons bedrijf zien.

Ga voor meer informatie naar de website van DJS Hekwerken.