Selecteer een pagina

Tuinontwerp

Het tuinontwerp is vaak het begin van het traject dat u bij ons ingaat. Dit tuinontwerp moet goed bij uw wensen en eisen passen. Wanneer u nog geen idee heeft wat u met de tuin wilt doen, laten we onze tuinarchitecten u verrassen met een vernieuwend idee. Bijvoorbeeld door het gebruik van een vernieuwende indeling, beplanting of materiaalgebruik. Voor het maken van tuinontwerpen werken wij met de nieuwste tekenprogramma’s, zodat de ontwerpen van goede kwaliteit zijn. Het is ook mogelijk om een ontwerp in 3D aangeleverd te krijgen. 

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang vier keer per jaar tips, trends, nieuws en waardevolle informatie!

Tuinarchitecten

Geen tuinontwerp is hetzelfde. Wij vinden het belangrijk dat een tuinontwerp past bij onze opdrachtgever en daarom werken wij nauw samen met diverse tuinarchitecten. Zij weten de wensen en dromen op een fantastische wijze te vertalen naar een tuinontwerp. DON Hoveniers werkt samen met Erik van Gelder en Gardenart.

 

Gardenart

Gardenart

Een strakke moderne tuin of toch liever een weelderige strandtuin? Gardenart ontwerpt graag uw tuin volledig naar úw wens. Met natuurlijk een Gardenart twist en met respect naar de omgeving. Met een scherp oog voor mooie contrasten en bijzondere combinaties ontwerpt Gardenart tuinen die helemaal naar wens zijn én tegelijkertijd verrassend. Want elke tuin verdient iets speciaals.

De drijvende kracht achter Gardenart is Olivier ten Bosch. Olivier studeerde Tuin- en Landschapsarchitectuur aan Hogeschool Van Hall-Larenstein. Na diverse jaren ervaring te hebben opgedaan in de hoveniersbranche is Gardenart opgericht. Deze achtergrond maakt de ontwerpen goed doordacht en uitvoerbaar.

Ga voor meer informatie naar www.gardenart.design

gardenart
gardenart
gardenart
gardenart
gardenart

WITH Ontwerp

Sander Withagen streeft in al zijn ontwerpen naar het creëren van een rustige plek, waarin je kunt relaxen en jezelf kunt zijn. Door te werken met natuurlijke materialen, veel planten en bloemen voelt het als een stukje natuur in je eigen tuin. Iedere tuin, opdrachtgever en plek is uniek en vraagt daarom ook om een unieke aanpak. De wens van de opdrachtgever staat voorop.

Ga voor meer informatie naar www.withontwerp.nl 

Erik van Gelder
Erik van Gelder
Erik van Gelder
Erik van Gelder
Erik van Gelder

Erik van Gelder

Erik van Gelder is een zeer ervaren tuinarchitect met een herkenbare stijl. Erik studeerde tuinarchitectuur aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein en deed vervolgens relevante ervaring op in de internationale tuin- en landschapsarchitectuur. 

Erik van Gelder ontwerpt allerlei soorten tuinen: van kleine tot grote tuinen, van patio’s tot dakterrassen, van de stad tot het platteland. 

Ga voor meer informatie over Erik van Gelder naar www.erikvangelder.com

 

Erik van Gelder
Erik van Gelder
Erik van Gelder
Erik van Gelder

De weg naar uw droomtuin 

Stap 1

Intakegesprek in onze showroom 

We nodigen u bij ons op locatie uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we de wensen die u heeft met betrekking tot uw tuin. Dit gesprek zal plaatsvinden in onze inspirerende showroom waar u al veel materialen kunt zien en voelen.   

Stap 2

Ontwerp presentatie

Nadat al uw wensen in kaart zijn gebracht, gaan onze tuinarchitecten aan de slag met ontwerpen. Wanneer dit ontwerp klaar is, wordt u uitgenodigd voor de presentatie van het ontwerp van uw droomtuin. In negen van de tien gevallen is het direct raak en hoeft er weinig te worden aangepast aan het eerste tuinontwerp. Indien u wel wijzigingen wilt laten doorvoeren, kan dat natuurlijk altijd.

U krijgt het tuinontwerp op een USB-stick mee naar huis, zodat u het altijd nog kunt bekijken.

Stap 3

Offerte en realisatie

Wanneer u 100% tevreden bent over het tuinontwerp krijgt u van ons een heldere offerte. Als u akkoord gaat met deze offerte kunnen we de planning rond maken en starten met de realisatie van uw droomtuin

 

 

Stap 4

Genieten, genieten, genieten

Bij deze stap heeft u ons niet meer nodig. U kunt nu heerlijk gaan genieten van uw tuin. Natuurlijk kunnen wij ervoor zorgen dat uw tuin er het hele jaar goed uitziet door het uitvoeren van onderhoud aan de tuin.

Tuinontwerpen 

 Ieder tuinontwerp is anders en dus uniek. Hieronder kunt u een aantal voorbeelden zien van onze tuinontwerpen.