Selecteer een pagina

Bij DON Hoveniers ontvangen we klanten al sinds 2015 in onze showroom. Op 100m2 hebben we een bijzonder inspirerende omgeving gecreëerd, die bezoekers op ideeën brengt. Deze showroom kan het hele jaar door worden gebruikt, omdat het binnen in onze loods is gebouwd.

Het is ideaal dat wij in onze showroom alle materialen binnen handbereik hebben en direct kunnen laten zien. Van tuinverlichting tot buitenkeramiek en van grindsoorten tot houten vlonders. De loungebank en de buitenkeuken geven de showroom een heerlijke inspirerende ambiance!  

We zijn sinds vorige maand begonnen met het aanleggen van een showtuin, naar een ontwerp van Gardenart. Deze buitenruimte is een mix van hoogwaardige materialen. Voor het terras is gebruik gemaakt van keramische tegels, omringd door perle noir grind. Aan de andere kant van de tuin is gebruik gemaakt van Millboard vlonderdelen. Dit materiaal is hét alternatief voor een vlonder van hardhout, bamboe of composiet. De bar is in zijn geheel gemaakt van Schellevis betontegels. Dit zorgt voor een stoere look.  

Speciaal voor onze showtuin heeft in-lite een lichtplan ontworpen. Over ieder lichtpunt is nagedacht en dat zorgt voor spectaculaire impressies die hiernaast te zien zijn. De volwassen bomen van Ebben Trees komen prachtig uit door de verlichting. 

Er wordt hard doorgewerkt aan de realisatie van de showtuin. Naar verwachting is deze rond juni helemaal klaar!